www.Yulefeest.nl www.Yulefeest.nl

Open Yule viering in Eindhoven

Open Yuleviering op Zondag 17 December 2017 van 13:00 tot 17:00 uur

De locatie

Openbaar vervoer:  
Vanaf station Eindhoven neem je bus 6 richting Nuenen.
Bij de bushalte aan de Van Oldenbarneveltlaan stap je uit (steek de straat waar de bushalte is niet over) en loop je de straat vlak voor de bushalte in (Koudenhovenseweg Zuid) richting de wasvenboerderij (Celebeslaan) aan je rechterkant (richting woonwijk).
Links naast de wasvenboerderij (Celebeslaan) loopt een fietspad richting het park en kom je vanzelf bij de locatie aan de rechterkant in het parkje.

Ook bus 5 rijd vanaf station Eindhoven
naar ´t Hofke via Rembrandtplein.
Uitstappen bij de halte Hageheldlaan.
Loop via ´t Hofke naar de Tongelresestraat
en ga dan linksaf de Ceramlaan in.
Zie verder hieronder.

Auto:  
Je kan gratis parkeren aan de Ceramlaan. Wanneer je de Ceramlaan verder inloopt zie je bij het begin van het park een watertje en rechts een fietspad. Wanneer je dat fietspad volgt loop je vanzelf richting de locatie.

Vanaf het fietspad zie je vanaf de Ceramlaan bij de eerste afslag links het park in een veldje met een grote oude boom met een plateau, op dat veld zullen we dit jaarfeest gaan vieren.We starten na 13:00 uur met een openingsritueel, dan de viering, afsluitingsritueel en een potluck maaltijd (neem ook je eigen bestek en bord mee, denk ook aan drinkwater). SVP geen alcoholhoudende dranken.
De viering is op gras, wanneer je wilt zitten neem dan een dekentje mee. Mensen die een drum of sjamanendrum hebben worden uitgenodigd deze mee te nemen.
Je kan iets meenemen voor op het altaar (steen, amulet, enz.) en dit na afloop opgeladen met de energie van de viering weer meenemen.

Aanmelden kan via Facebook
Je kan je aanmelden met onderstaand formuliertje, bij het bericht kan je aangeven met hoeveel mensen je komt en of dat je eventueel een activiteit wilt doen als onderdeel van de viering.

Het jaarfeest is voor iedereen open en de bijdrage in de kosten is € 10,-.
(Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang. Honden zijn welkom)

Martin Red Crow     

Naam *
Email *
Bericht *

* zijn verplichte velden.

     Wat is uitkomst van deze som  (anti spam vraag):
9 + 7 = ?